En de winnaar is...

24-06-2013

Wie heeft het beste ondernemingsplan geschreven? Wie van de ondernemerstalenten is het meest creatief? Wie mag zich de hipste junior ondernemer van 2013 noemen?

...het Wellantcollege Westplas Mavo 2C!

Alyssa en Anouk uit klas 2C van het Wellantcollege Westplas zijn de hipste junior ondernemers van 2013! Met het ondernemingsplan voor Tostizzz wonnen zij de eerste prijs: een workshop voor de hele klas van een inspirerende ondernemer.

Op maandag 10 juni kreeg klas 2C van het Wellantcollege Westplas te Aalsmeer de prijs van de ondernemerswedstrijd: een gastles van ondernemer Michel Verspui. Centraal stond het ondernemen met internet en social networking.

Hipste junior ondernemers van 2013 Workshop aan winnaars van de ondernemerswedstrijd 2013

Michel vertelde de leerlingen hoe het is om een ondernemer te zijn, hoe je een product bedenkt en hoe je dat in de markt zet. Hij wijst hen er op dat het erg belangrijk is om een groot netwerk te hebben, en hij gaf de leerlingen de tip nu al te gaan bouwen aan een netwerk via social media.

Een leerzame workshop vol praktische tips. Wij wensen alle ondernemers in spe uit klas 2C van het Wellantcollege Westplas veel succes met het opzetten van zijn/haar onderneming!

De wedstrijd voor de verkiezing tot Hipste junior ondernemer van het jaar werd georganiseerd uitgeverij ThiemeMeulenhoff, ter gelegenheid van het nieuwe boek Hip Handboek ondernemen van auteur Fleur Kriegsman.